Alles over ons bad

Zwembad algemeen

Het sfeervolle zwembad bestaat uit drie baden een wedstrijdbassin (25m), een recreatie/instructiebassin en nog een peuterbassin. Daarnaast biedt een Whirlpool de mogelijkheid om even lekker te ontspannen.
Het recreatiebad beschikt over een schitterende en veilige glijbaan waar jong en oud veel plezier van hebben. De dino, de vloeddouche, de bruisbank én de jetstream zorgen voor genoeg watervertier voor iedereen!
Naast het recreatiebad bevindt zich de Turkse tuin. 

Bezoekers kunnen ook gebruik maken van een zonnebank!

In het wedstrijdbad worden altijd banen vrijgehouden voor het lange banen zwemmen. Alleen tijdens de zwemlessen kan er niet recreatief gezwommen worden. Zie voor een uitgebreider overzicht "Leszwemmen". Langebaan zwemmen blijft tijdens de zwemlessen wel gewoon mogelijk. 

Zin in iets lekkers tijdens het zwemmen? Aan de foyerbalie is via een intercom de mogelijkheid om wat lekkers te bestellen bij Brasserie de Trits. U wordt dan direct geholpen!

Kom eens zwemmen en laat u een dagje lekker in de watten leggen. Wij bieden u graag onze service en klantvriendelijkheid!

Niet alleen Baarnaars, maar ook mensen uit Soest, Hilversum, Amersfoort, Bunschoten, Spakenburg en Eemnes, vinden graag hun weg deze kant op! Sporters uit de hele provincie Utrecht weten dat je in De Trits heerlijk kan zwemmen en altijd goede service en hygiëne krijgt!

Tot ziens in Zwembad de Trits!