De leukste groepslessen in het zwembad

Aquasport

Aquajoggen, aqua-aerobics, aqua bootcamp & aqua-Zumba:

Heeft u net als iedereen goede voornemens, met name op het gebied van bewegen? Een uitgelezen mogelijkheid om aan uw algehele gezondheid te werken is aquafit. Bij de Trits kunt u aqua-aerobic of aquajoggen doen. Bij aqua-aerobics staat u in heupdiep water en doet u op stimulerende muziek veel afwisselende oefeningen die zowel conditieverbeterend, als spierversterkend zijn. Door de opwaartse druk van het water worden de gewrichten minimaal belast, waardoor deze vorm van training voor iedereen, dus ook voor mensen met gewrichts- of spierklachten, zeer geschikt is!

Aquajoggen is een vorm van bewegen op muziek in het water, waarbij u met behulp van een zogenaamde wetbelt als het ware zweeft in het water.
Bij het aquajoggen is het uitgangspunt van de training het maken van loopbewegingen in het water. Daarnaast doen we allerlei oefeningen, zowel om de conditie te verbeteren als de spieren te versterken.
Door het werken op muziek bij zowel aquajoggen als aqua-aerobics is het niet alleen goed voor het lichaam, maar geeft vooral FUN!

Klik hier voor het rooster