Ruim, bereikbaar, genoeg parkeerplek. Plan jouw evenement!

Sporthal algemeen

Openingstijden:
Ma t/m zo 08:00-23:00 op aanvraag naar wens.
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden!

De sporthal is een belangrijk onderdeel van Sportcentrum De Trits, waar zowel verenigingen als individuele sporters kunnen sporten. Zoals volleybal, zaalvoetbal, schermen, hockey, gymnastiek, klimmen, maar bijvoorbeeld ook (inter)nationale sporttoernooien. Daarnaast is de sporthal uitermate geschikt voor commerciële en zakelijke doeleinden. 

Afmetingen van de sporthal:
48.95 x 33 x 7= ruim 1600 m2 .  
De afmetingen van 1 haldeel:
16.1 x 33 x 7= ruim 500 m2.

Zaalsporten
Veel Baarnse verenigingen maken gebruik van de sporthal voor de wekelijkse trainingen maar ook voor de (competitie) wedstrijden.
Klik op de onderstaande namen voor een directe link naar hun website.

Gymnastieklokalen
Sinds 1 januari 2012 kunt u bij De Trits ook de gemeentelijke gymnastieklokalen huren. Huuraanvragen kunt u sturen naar het volgende email adres: gymnastieklokalen@detrits.nl

 

 
Tarieven sporthal
Avond -en weekend tarief € 69.55 per uur voor de hele hal en per haldeel € 24.50. Van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 18.00 uur bedraagt de zaalhuur € 63.35 per uur voor de hele hal en € 22,65 voor een haldeel. IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS 50% ZOMERKORTING OP DE ZAALHUUR.

Individuele sport
Particulieren kunnen de sporthal huren voor een uurtje tennis, zaalvoetbal, volleybal etc. De hal kan d.m.v. schermen in drie afzonderlijke delen worden verdeeld.

Klimmen

In de sporthal is een professionele klimwand (7 m hoog) opgebouwd. Deze klimwand voldoet aan alle wettelijke eisen, zodat u verantwoordt kunt klimmen. Er kan in een groep van minimaal 6 personen worden geklommen , maar ook in een groep van meer dan 12 personen. Altijd onder professionele begeleiding. Meer informatie...

Commerciële en zakelijke activiteiten.

De sporthal leent zich uitstekend voor commerciële doeleinden zoals Pasar Malam, vlooienmarkten, tentoonstellingen, de  Kerstvolkszang en concerten. Maar ook voor zakelijke activiteiten kunt u in de Trits terecht. Bedrijfspresentaties, bedrijfsfeesten, bijeenkomsten, (jaar) vergaderingen of demonstraties zijn mogelijk. Ook combinaties met het zwembad en de fitness zijn mogelijk. Commercieel tarief op aanvraag.
Bel voor nadere informatie met 035-5418348.
Ook zijn er twee verenigingen die gebruik maken van het zwembad. Ook hier kunt u op de namen klikken om een kijkje te nemen op de website van deze verenigingen.