Verhuur informatie

Verhuur informatie

De sporthal is een belangrijk onderdeel van Sportcentrum De Trits, waar zowel verenigingen, scholen en individuele sporters kunnen sporten. Volleybal, zaalvoetbal, schermen, hockey, gymnastiek, klimmen, handbal, maar bijvoorbeeld ook voor toernooien. Daarnaast is de sporthal uitermate geschikt voor commerciële en zakelijke doeleinden zoals vlooienmarkten, tentoonstellingen enz.

Zaalsporten

Veel Baarnse verenigingen maken gebruik van de sporthal voor de wekelijkse trainingen maar ook voor de (competitie) wedstrijden.
Individuele sport: ook particulieren kunnen de sporthal huren voor een uurtje tennis, zaalvoetbal, volleybal etc. De hal kan d.m.v. schermen in drie afzonderlijke delen worden verdeeld.

Vind je ruimte.nl

Vind en boek makkelijk zaalruimte in Sportcentrum de Trits.
www.vindjeruimte.nl

 
Tarieven sporthal t/m 31-08-2018: avond -en weekend tarief € 66,95 per uur voor de hele hal en per haldeel € 23,65. Van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 18.00 uur bedraagt de zaalhuur € € 61,60 per uur voor de hele hal en € 22,10 voor een haldeel.
Commerciele verhuur op afspraak
Belangstelling? Neem contact op met de receptie: 035-541 83 48 of stuur een mail naar christinelimper@detrits.nl

Gymnastieklokalen
V.a.  1 januari 2012 kunt u bij De Trits ook de gemeentelijke gymnastieklokalen huren. Huuraanvragen kunt u sturen naar het volgende email adres: gymnastieklokalen@detrits.nl

Voor meer informatie over alle te huren accommodaties in Baarn kunt u hier klikken.