Wie zijn wij

Wie zijn wij

Zwemmen, sauna, fitness, sporthal, horeca…..De Trits heeft het allemaal onder één dak!

Als Sportcentrum De Trits vinden wij het belangrijk dat alle bevolkingsgroepen de weg naar De Trits weten te vinden en zich er ‘thuis’ voelen. Bijna dagelijks kan er gesport worden tussen 7:00 – 23:00 uur.

Zwemmen met een kind van 10 weken of ouderen gym, het is allemaal mogelijk. Sportcentrum De Trits kenmerkt zich door een breed aanbod voor alle leeftijdsgroepen.Dit aanbod breiden we elk jaar uit met nieuwe activiteiten. Sinds kort ook een elektrisch oplaadpunt en de mogelijkheid om mountainbikes te huren.De sporthal leent zich door zijn grote oppervlakte van 1600 m2 uitstekend voor evenementen zoals de koningsspelen, vlooienmarkt, hobbybeurs, kids on tour e.d.

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft De Trits gehoor aan wensen en eisen die klanten, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden.

De Trits beschikt over vriendelijke, goed opgeleide medewerkers die kundig zijn op hun vakgebied. Onze medewerkers helpen u graag bij het behalen van uw doelstellingen en het hebben van plezier tijdens het sporten of zwemmen.

De Trits is uniek in de omgeving, zowel wat betreft de gunstige ligging als in het grote aantal faciliteiten dat onder één dak te vinden is.

Wij wensen u veel sportplezier in Sportcentrum De Trits!