Corona

Corona

 7 mei 2020

Beste Tritser,

In navolging van eerdere berichten én de persconferentie van het kabinet woensdag 6 mei zullen wij zoals het er nu naar uit ziet pas vanaf 1 september de binnensport weer kunnen hervatten. Wij vinden het niet meer dan logisch om voor de gehele periode die wij gesloten zijn, niet te incasseren op welke huur-, betalings- of abonnementsverplichting dan ook. Deze regeling heeft een grote impact op de financiële huishouding van de Trits, maar voor ons is dit de enige regeling die goed voelt.

Outdoor Special
Echter: omdat wij geloven in altijd in beweging blijven, hebben wij naast het bitterzoete nieuws ook heel goed nieuws: We hebben een aantal partners in de regio met wie wij de handen ineen slaan en gezamenlijk gaan wij een outdoor sport-, beweeg- en recreatieaanbod neerzetten dat zijn weerga niet kent. In de loop van volgende week hoor je hier meer over van ons. En van hen. Maar wij beloven dit: het wordt uniek in vorm, locatie én beleving en we zijn hier ontzettend enthousiast over! Want naast de obstacle course die we in gebruik nemen, zullen we verrassend uitpakken. Dus of jij aan je beweging komt deze zomer? Regelen wij, zoals je waarschijnlijk wel weet, graag en goed.

Perspectief
Wij zorgen er voor dat vanaf 1 september de Trits er klaar voor is om er weer met jullie samen een geweldige tijd van te maken. Mochten er ontwikkelingen zijn op het vlak van binnensport, dan hoor je dit uiteraard direct van ons. Voor nu: ga voorzichtig om met de versoepeling, maar geniet van het perspectief dat ons allemaal weer geboden wordt.

Namens Team Trits,

Tot snel!
Gijs Huurneman


 

2 mei 2020

Door een zeer ongelukkig misverstand is er gisteren op de site van de gemeente Baarn een artikel over de vervroegde én tijdelijke sluiting van het zwembad geplaatst. Zoals jullie weten communiceren wij graag eerst zelf, om te voorkomen dat het nieuws ergens anders vandaan komt.

Voor iedereen die zich zorgen maakt, wij kunnen er heel kort over zijn: wij zorgen voor een gedegen oplossing voor iedereen die zwemles volgt, een lidmaatschap heeft of anderzijds betrokken is bij de Trits. Omdat er vanwege het Corona-virus al zo weinig mogelijk is voor jullie en ons, is besloten om inderdaad de verbouwing naar voren te halen, zodat wij in september klaar zijn voor een fantastische heropening. Het is dus goed nieuws!

En wie ons goed kent, weet ook dat we niet sluiten zonder goed na te hebben gedacht over passende alternatieven en deze zullen wij donderdag 7 mei bekend maken.

Onze welgemeende excuses voor de manier hoe het ontvangen van deze boodschap zich voltrok. Het is een bizarre periode die voor ons allemaal nieuw is. En in zo'n tijd worden, hoe vervelend ook, fouten gemaakt.

Team Trits


 

2 april 2020

Beste Tritser,

Op dit moment kunnen wij jou niet aanbieden wat wij jou willen aanbieden en daarom is besloten om in april niet te incasseren op al door ons aangeboden diensten. Er wordt dus geen geld geïncasseerd in april. Dit is in onze ogen het enige logische besluit. Maar ondertussen zitten wij niet stil.

Dus zijn wij gestart met het realiseren van een zogenaamde obstacle course en outdoor trainingslocatie op het terrein van Stichting de Baarnse Ijsbanen. Dit zorgt ervoor dat na deze periode het sporten niet alleen maar kan worden hervat, maar ook nog eens in een nieuwe vorm vanwege het uitbreiden van onze bezigheden.

Dat dit niet het enige is waaraan wij momenteel werken, is voor ons een feit en voor jou de verrassing wanneer je straks weer bij ons komt. En dat hopen wij ontzettend.

Dus graag tot dan. Let goed op elkaar.

Namens Team Trits
Gijs Huurneman
Commercieel Manager


15 maart 2020

In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om te sluiten. Dus dan doen wij dat. Tot nader order.

We vinden het heel vervelend dat jij even niet kunt sporten of je zwemlessen niet doorgaan, maar zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

We kijken naar een passende compensatie voor onze leden en zullen onze leden hier uiterlijk in de eerste week van april verder over informeren.

Dan nog een verzoek voor iedereen die er lichtzinnig over denkt: Blijf binnen. Is het niet voor jezelf, doe het dan voor een ander. Zo draag jij bij aan een betere maatschappij.

 

Tot ziens in Sportcentrum de Trits!