Bootcamp

Bootcamp

Groepslessen overzicht

Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende full body workout die voor alle sportniveaus toegankelijk is. Naast het verbranden van vet, werken we tijdens de Bootcamp training aan je conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. De bootcamp wordt gegeven in onze vernieuwde fitnesstuin op eigen locatie. Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van verschillende uitdagende attributes. Denk aan de battle-ropes, sandbags en push up bars!
Kom het proberen en ontdek waarom dit zo'n enorme hit is! Uitdagend trainen in de buitenlucht... het kan en jij gaat het doen!

Elke laatste dinsdag van de maand wordt de bootcamp op een andere locatie in de regio gegeven. Elke locatie brengt een nieuwe variabele en uitdagende prikkel met zich mee. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht!

 

 


NIEUW: AQUABOOTCAMP

Bootcamp is hot. Terecht, want het werkt! Fit en fun komen heerlijk samen en leiden tot resultaten die er mogen zijn. Omdat er in combinatie met water nog veel meer mogelijkheden zijn om gevarieerd te trainen, is de Trits gestart met AquaBootcamp. Drie kwartier vol gas en daarna heerlijk ontspannen in het zwembad, de jacuzzi of de Turkse Tuin? Het kan bij de Trits. Join now!