OTC van den Hazel

Oefentherapie Praktijk

 

Het schiet weer eens in uw rug, nekpijn die maar terug blijft komen of na een dag werken bent u helemaal ‘op’, terwijl u voornamelijk ‘alleen maar’ achter de computer heeft gezeten. Dit wordt vaak als vervelend ervaren, maar gaan we ervan uit dat dit vanzelf wel weer over gaat.

Toch is er voor deze klachten een duurzame oplossing. Oefentherapie, blijkt namelijk uit de Gezondheidsraad, een effectieve behandelmethode te zijn voor klachten aan spieren, gewrichten en zenuwen.

De oefentherapeut richt zich op het voorkomen, verminderen en wegnemen van klachten. U leert bewegen met een juiste belasting van gewrichten en spieren. U verbetert uw houding en ontdekt een optimale manier van bewegen. En door uw inzicht te verhogen, zult u voor lange tijd zelf de controle kunnen houden over uw klacht. 

Bewegen doen we allemaal. En juist daarom is – professionele – aandacht voor houding en beweging zo waardevol. Beter worden in bewegen: daar is maar een kleine stap voor nodig. Blijf daarom niet met uw klachten zitten, maar spreek eens af met de oefentherapeut!

De contactgegevens en meer informatie kunt u vinden op: www.otcvandenhazel.nl