Win jij 1 van deze geweldige prijzen? Meld je nu aan!

Open Dag en Septemberactie 2018

 Beste Sporter,

 De Trits viert feest en jij profiteert! Met de komst van het nieuwe zwembad 25 jaar terug, werd tevens Stichting de Trits in het leven geroepen. Dat vinden wij een mooi getal en reden voor een feestje. Dit jaar mogen wij een aantal schitterende prijzen weggeven aan iedereen die op 1 oktober 2018 in het bezit is van een geldig 1-jaar of 2-jaar lidmaatschap! Dus ook aan de actiepas-bezitters! Hoor jij hierbij? Dan ontvang je begin oktober automatisch bericht hoe jij kans kan maken op 1 van deze geweldige prijzen. Op de achterkant vind je het inschrijfformulier voor de actiepas 2018.

 

2 kaarten voor Guus Meeuwis

2 kaarten voor Elton John

2 keer een gratis jaarlidmaatschap

2 kaarten voor de Space Experience

1 Trits-kinderfeestje naar keuze (12 pers.)

4 kaarten voor Walking with Dinosaurs

3 kaarten voor Cirque du Soleil

1 Polar M600 hartslagmeter

4 kaarten voor Disney on Ice

4 personen mountainbike tocht (incl. gids)

 

KLIK HIER VOOR EEN INSCHRIJFFORMULIER!

 

 Meer mensen in je omgeving die enthousiast zijn over ons aanbod? Kom dan op zondag 2 september naar onze Open Dag van 10:00 - 13:00 uur en neem familie en vrienden mee! De sporthal wordt helemaal omgetoverd tot een gigantisch kinderspeelparadijs en ouders, ooms, tantes, vrienden en familie, kunnen dan rustig een kijkje nemen wat de Trits allemaal te bieden heeft. En neem van ons aan: dat is heel wat!

 Wij hebben ons aanbod weer weten uit te breiden, de kinderopvang is 5 ochtenden per week geopend, openingstijden van de fitness zijn verruimd naar 22:30 uur doordeweeks en in het weekend van 08:00 tot 16:00 uur. En niet onbelangrijk: de fitnessafdeling is 365 dagen per jaar geopend. Ook zijn er wekelijks meer dan 60 groepsactiviteiten te doen in de Trits. Dus maak dit het jaar waarin je alles eens probeert!

Uw huidige lidmaatschap wordt in elk geval verlengd als u bijgevoegd actieformulier (ook te verkrijgen in de Trits) invult en uiterlijk 31 augustus 2018 aan ons doet toekomen! Doet u dit op tijd, dan loopt de automatische incasso gewoon door zoals u gewend bent.

Wij hebben ontzettend veel zin in het nieuwe sportseizoen 2018/2019! Dus graag tot ziens in Sportcentrum de Trits, écht voor iedereen!